Химикалите, фталатите и как точно замърсяването на околната среда влияе

...
Химикалите, фталатите и как точно замърсяването на околната среда влияе
Коментари Харесай

Намалява или се увеличава размерът на пениса в последните години

Химикалите, фталатите и по какъв начин тъкмо замърсяването на околната среда въздейства върху размера на пениса
" Колкото повече, толкоз по-добре " - това е нормалният метод на мислене на мъжете, когато става дума за тяхното мъжко достолепие. Ново проучване по въпроса обаче потвърждава, че това напълно не е по този начин.

Според , извършено в американския университет Станфорд в последните близо 30 години, средната дължина на пениса e нараснала с 24%. Изследването е направено в интервала от 1942 до 2021 година, като са следени 55 761 мъже. Анализът на данните демонстрира, че междинният еректирал фалос се е нараснал доста по мярка - от 12.1 до 15.24 см.

Дори за някой това да е добра вест, в действителност за хората на науката тенденцията е много тревожна. Според тях, сходна смяна се случва за прекомерно къс интервал от време, което може да е индикатор за аномалии в човешкия организъм. Още повече че упованията на откривателите са били по-скоро за понижаване на междинната дължина на мъжкия член, вместо за увеличение.
 Снимка 609369
 

Но каква е повода за тази смяна? Отговорът е еднопосочен: замърсяването на околната среда, вследствие от използването на нездравословни химикали. А те са на всички места към нас в всекидневието ни - в храната, в хигиеничните материали. Допирът с тях постоянно води до нарушавания на ендокринната система на индивида и комплициране на хормоналната среда.

Особено наранени са тинейджърите. Именно химическата експозиция е повода за ранното нахлуване в пубертета на момчетата и девойките в последните години, което въздейства на гениталното развиване.
 Снимка 609371
 

И освен това - химикалите намаляват броя и качеството на сперматозоидите. Според последни изследвания в международен мащаб, междинният брой на сперматозоидите е намалял с цели 52%. А още по-тревожното е, че това е развой, който се форсира.

Някои експерти обаче имат противоположно мнение от мнението на откривателите от Станфорд, пише . Те са безапелационни, че пенисът понижава размерите си напоследък.
 Снимка 609372
 

През 2021 година специалистът по проучване на околната среда доктор Шана Суон издава книга, озаглавена " Отброяване ". В нея тя твърди, че размерът на мъжките гениталии изрично се " свива ". А главният " провинен ", който тя показва, още веднъж е замърсяването. И преди всичко фталатите - химикалите, употребявани в производството на пластмаса, които въздействат на на хормоните, отделяни от ендокринните жлези.

Въпреки заключенията на експертите досега, въпреки всичко те са единодушни - необходими са още изследвания в тази посока. Но факт е, че живеем в един прекомерно нечист свят, което сигурно ще се отразява от ден на ден в бъдеще на човешкото здраве и положение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР