Химическият нападател на Clapham Abdul Ezedi получи убежище от съдия,

...
Химическият нападател на Clapham Abdul Ezedi получи убежище от съдия,
Коментари Харесай

Абдул Езеди: Нападателят на Clapham „получи убежище от съдия, който вярваше, че е християнин“

Химическият нападател на Clapham Abdul Ezedi получи леговище от арбитър, който одобри, че е бил християнин, макар опасенията, че половият причинител е измамник, демонстрират нови правосъдни регистри.

Огромно полицейско търсене стартира в столицата за издирването на наказания причинител на полово закононарушение Езеди, на 35 години, откакто жена и две девойки бяха оставени със съществени пострадвания след офанзива с алкали през януари 31. Тялото му е открито в Темза на 23 февруари. Сега, предходни поверителни документи, разкрити за първи път, разказват в детайли по какъв начин на индивида, който полицията счита, че е направил мъчителната химическа офанзива по-рано тази година, е било разрешено да остане в Обединеното кралство - макар че той е имал наказателна присъда.

Рядко оповестяваните обществени правосъдни документи от трибунала по имиграцията, получени от медийни организации след правосъдни представителства, излагат нескрито какъв брой е минал афганистанският жител, с цел да потвърди своето религиозно превръщане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР