Химическа експертиза установи, че в момента на катастрофата, в която

...
Химическа експертиза установи, че в момента на катастрофата, в която
Коментари Харесай

Експертиза закова убиеца на Милен Цветков, който в съда се прави на божа кравичка

Химическа експертиза откри, че сега на злополуката, в която почина известният водещ Милен Цветков , 23-годишният Кристиан Николов е управлявал автомобила си под въздействието на три типа опиати в кръвта.

Започнаха разпитите на движимостите лица по делото. Заради откритите опиати в кръвта му, високата скорост и неналичието на спирачен път, макар аления светофар, прокуратурата упрекна Кристиан Николов , че съзнателно е предизвикал гибелта на телевизионния водещ.

Според призната през днешния ден химическа експертиза 23-годишният юноша е блъснал автомобила на телевизионния водещ под въздействието на три типа опиати.

След разпита на специалистите юристът на фамилията на Милен Цветков Менко Менков разяснява:

„ Беше разрушена на пух и прахуляк защитната теза, че е било допустимо тези наркотични субстанции да са признати посредством инцидентна приложимост на „ Йегермайстер “, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е поставил наркотично вещество или посредством паста, специфична, успокоителна за зъби, или посредством чай, какъвто той бил употребявал, каквато беше тезата в досъдебното произвеждане в обясненията, които е дал и показанията на брат му, на сестра му, както и на един от другите очевидци, които са участвали на празненството преди злополуката ".

Делото продължава на следващия ден с приемането на още експертизи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР