Химба е едно от най-красивите и трудолюбиви племена в Африка.

...
Химба е едно от най-красивите и трудолюбиви племена в Африка.
Коментари Харесай

Дивите племена в XXI век: Химба са най-красивите СНИМКИ

Химба е едно от най-красивите и работливи племена в Африка. Те реализират този контрастност на кожата благодарение на лой и пепел, написа pochivka.blitz.bg. Може би си мислите, че те вършат подобен цвят на кожата за хубост, само че тук има една друга специфичност за тази ярка разкраска, работата е там, че в тези места, където те живеят, има доста огромен дефицит на вода и хората от това племе в никакъв случай не се мият, даже и дамите след раждане, и се нуждаят от това знамение мас, който ги избавя от инфекции и инсекти.




Въпреки че има огромен дефицит на вода, хората от това племе са доста чистоплътни. Тези хора са доста работливи и усърдни, те построяват къщите си в кръг, с цел да държат добитъка вътре и да не се тормозят, че ще бъде изгубен.

Племе Яли



Племето, живеещо в Папуа Нова Гвинея, е едно от най-древните, загадъчни и в това време страховити племена.


Страхът от това племе идва не толкоз от външния им тип, а от невъзмутимата жадност за канибализъм (въпреки че в този момент го отхвърлят и споделят, че това е отдавна в миналото), само че факт е, че те имат вяра, че като ядат различен човек, одобряват неговата мощ, тъй че тяхното отказване води до подозрение.



Да, и чудодейните ядки, които това племе употребява (тъй като алкохолът не се пие изобщо), допускат всевъзможни жестокости, защото откакто ги ядат, изпадат в транс и вършат всевъзможни изстъплени, без след това да имат никакъв спомен.

Племето Хотентоти



Смята се за вероятно най-древното племе в Африка.



Представителите на това племе имат доста забавна специфичност освен от другите племена, само че и от човечеството като цяло, това е доста високата пета точка (задник), издигнат и повишен доста повече от размерите, които познаваме.



Извивката на гърба, размерът и височината на бедрата при 120 градуса, подсказва, че те са били завършени по този начин с цел да носят нещо или някого, като водачи на такси, тъй като за разлика от други племена, те към момента не са разбрали по какъв начин да се придвижват неща по различен метод (дори не познават колелото), защото доста изостават в развиването като цяло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР