Хималайска сол и мед за качествен сън Качественият сън е

...
Хималайска сол и мед за качествен сън Качественият сън е
Коментари Харесай

Хималайска сол и мед за качествен сън и енергия

Хималайска сол и мед за първокласен сън

Качественият сън е доста значим за здравето на индивида. За страдание, в днешно време имаме от ден на ден проблеми със съня, тъй като актуалният метод на живот предизвиква безпокойствие и стрес.

Недостатъчният сън може да бъде причина за съществени проблеми, в това число сърдечни болести, които са причина номер едно за смъртност в международен мащаб.

Нередовният сън и неналичието на първокласен сън усилват риска от сърдечно-съдови болести с 48%, до момента в който с 15% се усилва вероятността от инсулт.

Проблемите със съня постоянно са свързани с биохимични процеси, които протичат заради нарасналите равнища на хормона на напрежението и нормално се демонстрират сред 02:00 и 04:00 часа сутринта.

Недостигът на натрий в организма предизвиква проблеми със съня. Човешкото тяло се нуждае от сол, само че е значимо да знаете какъв брой и каква сол да консумирате. Тя би трябвало да бъде чиста необработена сол, без химически добавки, които другояче биха могли да се намерят в рафинираната сол.

Д-р Витиело, шеф на държавния университет в Сиатъл, организира изследване, което сподели, че ниските равнища на натрий провокират понижаване на кръвния размер в организма.

Това домашно средство се подготвя доста елементарно и ви трябват единствено две съставки: органически мед и хималайска сол.

Необходими съставки:
5 чаени лъжички мед
1 чаена лъжичка хималайска сол

Приготвяне:
Смесете съставките и съхранявайте сместа в буркан.

Вижте още: Най-добрият натурален антибиотик, лек за сърцето и белите дробове

Употреба: оставете една чаена лъжичка от сместа да се разтвори постепенно в устата или я разтворете в чаша топла вода и изпийте.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР