Хилядите на шествието в подкрепа на Украйна са доказателство, че

...
Хилядите на шествието в подкрепа на Украйна са доказателство, че
Коментари Харесай

Митов: Срамно е правителството да не е взело решение за военна подкрепа за Украйна


Хилядите на шествието в поддръжка на Украйна са доказателство, че българите не са изгубили честен компас, а единствено държавното управление за следващ път се лута и не съумява да разбере какво е вярно в тази обстановка. Това написа в профила си във " Facebook " заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3195

" Срамно е към момента да не сме взели решение за военна поддръжка за Украйна. Не зная от кое място Киро измисли, че 84% от българите били против сходно решение. Само знам, че в сходни времена би трябвало водачество, което сега липсва в Министерски съвет. Единственото, на което са способни, е да злодействат против опозицията и да свидетелстват на глобени по закона " Магнитски ", добавя той.



" За тежки решения се изисква меродавност и дарба да мобилизираш обществото. Това се прави от готови хора, които познават законите и хората в страната. Не странни минувачи захласнати от любовта към самите себе си ", написа още Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР