Хиляди затруднени домакинства ще получат достъп до безплатна пълна широколентова

...
Хиляди затруднени домакинства ще получат достъп до безплатна пълна широколентова
Коментари Харесай

DWP ще предостави безплатна оптична широколентова връзка на хиляди хора, които се борят да се свържат онлайн

Хиляди затруднени семейства ще получат достъп до безвъзмездна цялостна широколентова връзка с нишки с помощта на нова самодейност.

Community Fiber има разгласи ново партньорство с Министерството на труда и пенсиите (DWP) в съдействие с Jobcentre Plus. Онези, които дават отговор на изискванията, ще получат 12 месеца безвъзмезден широколентов широколентов достъп с цялостно влакно при скорости от 50 Mbps.

Обаче Community Fiber е наличен единствено за семейства, живеещи в Лондон. Офертата за DWP е налична извънредно в шест услуги на Jobcentre Plus в Уулуич, Пекъм, Тауър Хамлетс, Харлесдън, Барнсбъри и Финсбъри Парк единствено в Лондон.

Хората, които могат да дават отговор на изискванията, включват хора с увреждания, лица, които се грижат за тях или са получавали компенсации повече от три месеца. За тези, които не дават отговор на изискванията за схемата, само че може би към момента се борят да се свържат онлайн, Community Fiber предлага също своя лична обществена широколентова цена на £12,50/месец. Тез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР