Хиляди вносни превозни средства, много от които електрически автомобили, произведени

...
Хиляди вносни превозни средства, много от които електрически автомобили, произведени
Коментари Харесай

Революцията на електрическите превозни средства се изчерпва

Хиляди вносни транспортни средства, доста от които електрически коли, създадени в Китай, задръстват европейските пристанища. Заедно със спада в продажбите на Tesla и BYD, двата най-големи продавача на акумулаторни транспортни средства в света, това е знак за проблеми за решаващата смяна към екологичен превоз през 21-ви век.

Не трябваше да бъди по този начин. Илън Мъск трансформира Tesla в най-ценния производител на коли в света и една от „ превъзходните седем “ американски софтуерни групи, като изпревари наложилите се позиции в първокласните електрически автомобили. BYD е измежду фирмите, които трансформираха китайския пазар, като произвеждаха евтини електрически автомобили с публична поддръжка и в този момент уголемяват активността си в чужбина.

Но се появяват напрежения, защото държавните управления и производителите на коли се пробват да пренасочат пазара към електрически автомобили и към последователно унищожаване на моторите с вътрешно горене до 2030 година Много купувачи на коли в този момент се тормозят от цени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР