Хиляди туристи се очакват в Пампорово в дните на провеждане

...
Хиляди туристи се очакват в Пампорово в дните на провеждане
Коментари Харесай

Хиляди туристи се очакват в Пампорово в дните на Роженския събор

Хиляди туристи се чакат в Пампорово в дните на осъществяване на Роженския събор от 19 до 21 юли, съгласно информация от Туристическия център в курорта. Велопарк с над 35 км трасета за планинско колоездене, Адвенчър парк, писта за тубинг втурване са част от главните акценти в лятната стратегия в Пампорово. След прекъсването на преваляванията, изискванията за туризъм в курорта се усъвършенстват, прецизират от центъра. Отворени са 16 трасета за планинско колоездене във Велопарка, в придвижване са 4 лифта в Пампорово- Мечи чал.

Велопаркът включва 16 трасета за маунтин байк с друга степен на компликация с обща дължина над 35 км. По вело маршрутите се минава през разнообразни трудности, зони за скокове, виражи. Специализирани трасета за втурване, за начинаещи, образование и рационализиране на уменията, фамилни направления са обособени в парка. В Пампорово е единственото за страната профилирано трасе за дисциплината форкрос, прецизират от "Пампорово " АД.

Писта за тубинг втурване е обичаното място за децата в Пампорово през лятото, показват от Туристическия център. Според планинските гидове от центъра, Адвенчър паркът в региона на "Язовира " също е ориентиран към туристи от разнообразни възрасти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР