Хиляди цветя бяха и предстои да бъдат засадени из различни

...
Хиляди цветя бяха и предстои да бъдат засадени из различни
Коментари Харесай

Засадиха 1100 бегонии с различни цветове в Градския парк на Асеновград

Хиляди цветя бяха и следва да бъдат засадени из разнообразни зони на Асеновград. А в Градския парк към този момент има завършени и цветни фигури . Там са засадени 1100 бегонии в разнообразни цветове . В една от градинките на площад " Академик Николай Хайтов " пък са посадени 1000 червени бегонии и 1100 бели. Там също ще има цветни фигури, като за задачата са поръчани 300 броя от типа тагетис. Предстои да бъдат възобновени сезонните цветя - общо към 5000 на брой, ситуирани на всички кръгови кръстовища. Ще бъдат направени нови цветни лехи в централна градска част.

 Цветята, които ще ви донесат шанс съгласно Фън Шуй Цветята, които ще ви донесат шанс съгласно Фън Шуй
Фън Шуй Светогледът на Фън Шуй твърди, че вкъщи е належащо да се отглеждат и засаждат тези растения, в които венчелистчетата и ли...
В по този начин нареченият " кучешки " парк са засадени пред новоизградения параклис, както и вътре в кръглите фигури . За парковото пространство там са планувани шубраци от типа люницера, лавандула, берберис, атрупорпорея, евонимус, кълбовидна туя, спирея, периканатониастър, юка. И още - сезонни цветя от типа тагетис, калеус и каскадна петуния, многогодишни цветя - флокс, рози и карамфили. В централната част на града бяха засадени и дървета от типа бреза, клен, просълзен кедър, вечнозелена магнолия и шестил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР