Хиляди столичани и гости на столицата се включиха в събота

...
Хиляди столичани и гости на столицата се включиха в събота
Коментари Харесай

Хиляди столичани танцуваха активно с участниците в Нестле за живей активно! Танцувай с нас! в Южния парк в събота

Хиляди столичани и посетители на столицата се включиха в събота в танцовото предизвикателство Танцовият маратон започва от бул. „ Витоша “, предвождан от Алфредо Торес, а формалното начало в Южния парк направиха изпълнителите от Национален отбор „ Филип Кутев “. Символичен подарък към фенове и участници сервира ансамбъла – омагьосващо осъществяване на каба гайда от Мартин Лямов.

Към събитието, осъществено с поддръжката на Столична община – Календар на културните събития, се причисли и дългогодишният сътрудник – Министерство на младежта и спорта в лицето на заместник-министър Владимир Харизанов. 



Диско танци се оказа обичаният жанр на изпълнителния шеф на Нестле България Петър Стоилов, който показва на сцената няколко съществени стъпки. „ Повече от 17 години въодушевяваме хората да живеят интензивно. За първи път се обръщаме към танците, тъй като те са още една налична опция повече хора да открият своя обичан метод да живеят интензивно, да поддържат връзка повече и да се забавляват “, сподели Нели Ангелова, управител Комуникации, Нестле Югоизточен пазар. Участници в обичайното съботно тичане на 5 KM RUN –също се причислиха към танците.

След над двучасов танцов маратон бяха оповестени и спечелилите в танцовото предизвикателство, съумели да привлекат максимален брой танцуващи участници в публиката. Masters of the Dance завоюваха Първото място в категория „ Народни танци “, а International Dance Academy 360 в категория „ Съвременни танци “. Специалната премия сграбчиха дребните участници от Diva Zone. 



В събитието участваха и олимпийският медалист и Невяна Владинова - втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, Евгени Иванов-Пушката и Маруся Иванова, дългогодишни посланици на самодейността, представители на шоу бизнеса и инфлуенсъри.

За положителното въодушевление на всички бяха приготвени и специфични изненади от обичаните марки на, измежду които Nescafe 3in1, Nescafe Dolce Gusto, KitKat, Purina, MAGGI и, а минералната вода Pirin Spring подсигурява и положителната хидратация на всички танцуващи. 



Повече за самодейността „ Нестле за Живей Активно

През годините излезе от рамките на акция и се трансформира в национално придвижване, даващо опция на стотици хиляди българи да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди на България. От 2006 година до момента самодейността доближи до 500 000 души, а над 170 сътрудници поддържат посланието за изгодите от

Партньори на събитието са: Столична община- Календар на културните събития, БГ радио, Дарик радио, 24 часа, Sportal.bg, Actualno.com, Iwoman.bg, Мениджър.News, 5 KM RUN

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР