Хиляди статии дават съвети как можете да генериратепари в дигиталния

...
Хиляди статии дават съвети как можете да генериратепари в дигиталния
Коментари Харесай

8 онлайн бизнес идеи, които генерират устойчиви приходи

Хиляди публикации дават препоръки по какъв начин можете да генериратепари в цифровия свят, пишеDariusforoux.Нищо чудно, че има толкоз доста хрумвания за онлайн бизнес. Дигиталният бизнес обаче е нов метод за даване на стойност.Целта е да се построи резистентен бизнес в дълготраен проект.

Повечето предприемачипредпочитатда иматбизнес, който пораства непрекъснато, в сравнение с бизнес, който е нагоре и надолу от самото начало.Твърде доста цифрови бизнес хрумвания надалеч не са постоянни.Колко постоянно сте чували за онлайн бизнеси, които са пресъхнализа една нощ, откакто Фейсбук или Amazon са трансформирали нещо в политиката си?

В тази публикация ще споделим8 хрумвания за онлайн бизнеси, които имат капацитета да генериратпостоянниприходи, тъй че да можетеда вършиме пари от у дома.Ще покриемнакратко всяка концепция, ако търсите ентусиазъм за идващия си план.

1. Самостоятелно издаване на книги

Никой не се интересува дали книгата ви е оповестена независимо, или е издадена от обичайно издателство.Качествотона вашата книга е това, което има значение.Една от най-успешните книги през последните години еCan`t Hurt Meот Дейвид Гогинс.Той получи няколко оферти от издатели, само че реши да издаде книгата самичък.По този метод той има всички права.

Днес всеки може да направи това.Можете да извършите целия развой сами или можете да наемете хора да го създадат вместо вас като Дейвид Гогинс.Можете даже да наемете публицист фантом.

Има създатели, публикуващи се сами, които издават по няколко книгигодишно.Тази тактика става устойчива обаче, единствено в случай че иматеняколкокниги.

2. Създайте приложение

Само допреди няколко години би било невъобразимо да спите постоянно в домовете на други хора за по-евтина отмора.И въпреки всичко, откактоAirbnbизлезе на хоризонта за пътувания и хотелиерство, тази идея към този момент се е трансформирала в норма.Всички тези преводи се правят с приложението.

Това обаче не значи, че би трябвало да създадете идващото огромно приложение като Airbnb или Uber.Дори без да знае по какъв начин да кодира, всеки може да сътвори приложение.Имасписък с производители на приложения без код,които можете да употребявате онлайн, с цел да извършите това.

Най-важната част от приложението е вашият бизнес модел.Твърде постоянно виждаме приложения, които са страхотни, само че нямат бизнес проект.

3. Продавайте продуктите на други хора

Не желаете да създавате свои лични артикули?Продавайте съществуващи артикули, известни още като партньорски маркетинг.Това от време на време натрупа неприятна известност, само че е стабилен бизнес модел.

Най-добрата платформа за тази тактика е уеб страница (или голям брой сайтове).Ето нашето ръководствоза основаване на уеб страница, без да знаете по какъв начин да кодирате.За множеството хора WordPress уебсайт би бил задоволителен.Всичко, от което се нуждаете, едобър хостинги тематика.

След като имате уеб страница, можете да започнете да създавате наличие, което притегля хора, интересуващи сеот продуктите, които оферирате.

4. Създайте онлайн курс

Съвета на Питър Дракър е дасе фокусирате върху мощните си страни, с цел да можете да осигурите повече стойност.Тук става въпрос за потребление на вашите знанияи опит в интерес на други хора.Може би сте упражнявали дълго време и сте подготвени да станете фитнес треньор.Или сте преподавали история и в този момент можете да научите хората по какъв начин да се приспособяват добре към измененията въз основа на исторически уроци.

Винаги желаеме да се учим.Популярността на онлайн курсовете демонстрира, че има огромно търсене.И е по-лесно от всеки път да продадете курс.

5. Стартирайте заплатен бюлетин

Един от водещите образци за заплатен бюлетин е „ Stratechery “ на Бен Томпсън.Той разпространява този дигитален артикул и в този момент генерира милиони долари.

Ти и аз обаче нямаме потребност да се трансформираме в идващия Бен Томпсън.Ако можете да генерирате малко, само че лоялни почитатели, които са подготвени да платят, можете дапечелите добре с бюлетин.

По отношение на технологиите има доста решения, които можете да употребявате.Много хора употребяват Substack или Ghost.

6. Изградете онлайн общественост

Повечето цифрови бизнесмени работят от у дома, тъй че те съвсем не взаимодействат с нови хора (често просто клиенти) всекидневно.Можете да създадете общественост към всяка тематика.

7. Стартирайте стратегия за образование

С неотдавнашната световна рецесия от ден на ден хора превключват своите офлайн действия (като трениране от треньор във фитнес зала) към цифрови стратегии.Сега можете да имате треньор тъкмо там с вас вкъщи посредством вашия смарт телефон или преносим компютър.

Това не се лимитира единствено до фитнес треньорите.Можете да вършиме съвсем всеки вид образование посредством Zoom или Skype.Отново, всичко опира до това, в което си добър.С задоволително опит можете последователно да се разширите до групово образование.

8. Изградете свободна процедура

Повечето публикации като тази ви насочват към места като Fiverr или Upwork, само че ние не предлагаме тези платформи.Стабилният бизнес процъфтява с помощта на лоялността на клиентите.Ако разчитате на трета страна като Upwork, по какъв начин можете в действителност да изградите дълготрайни връзки с клиентите си?

Да, елементарно е да влезете в тези уеб сайтове за свободна процедура, само че вие не изграждате нищо за себе си. Можете да употребявате това време, с цел да създадете собствен личен уебсайт, със лични правила.

Проблемът със уеб страниците за свободна процедура е, че ви затварят в цикъл на търсене на клиенти и показване пред тях.Много от предлаганите работни места също са еднократни планове, които заплащат по-малко.Тези тактики може да ви обезпечат малко клиенти първоначално, само че няма да изградите лоялна потребителска база по този метод.

Изграждането на личен уебсайт, публикуването на лично наличие и привличането на висококачествени, добре платени клиенти лишава доста повече време, само че възрвъщаемостта е доста по-устойчива.

Изградете нещо в дълготраен проект

Както можете да видите, всички тези хрумвания не са за печелене на няколко лв. допълнително или опити да станете известни в обществените медии.Това не са устойчиви бизнес тактики.

Понякога наподобява, че всеки може да построи публика в Instagram, YouTube, Twitch, TikTok или други сходни платформи, само че това не е тактика.Помислетеза това.Ако изградите публика на платформата на някой различен, вие не притежавате нищо.Ще бъдете хванати единствено в цикъл на основаване на наличие.Що за бизнес е това?

Съсредоточете се върхуизграждането на цифрови активикато артикули, участия и имейл описи.Тези неща ще ви оказват помощ да станете устойчиви.Не желаете да разчитате на трети страни, които имат връзките с вашите клиенти.

Искате да създадете продукт/услуга, който е ваш и генерира приход в дълготраен проект.Това ще ви даде повече независимост и успокоение.Не е ли това задачата на цифровото предприемачество?
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР