Хиляди скандират Оставка! под прозорците на властта. Пред сградата на

...
Хиляди скандират Оставка! под прозорците на властта. Пред сградата на
Коментари Харесай

Бутафорно шкафче с надпис ”Оставка!” - на протеста пред МС

Хиляди скандират ”Оставка! ” под прозорците на властта. Пред постройката на Министерския съвет се събраха жители, които са безапелационни - кабинетът ”Борисов 3 ” е изцяло привършен и е време за смяна.
Впечатление в третия ден на демонстрациите прави докарано на жълтите павета шкафче, което имитира това, уловено от фотосите с премиера. На бутафорното шкафче са сложени подправени банкноти и реплика на кюлчета злато. На него има и банкноти, с гравиран надпис - " Оставка " и " Гешев е срам ". Има и подправен револвер.

Протест има и в други градове на страната. Стотици жители на България желаят оставката на държавното управление. В Бургас демонстрацията е голяма. Напрежението в регионалният морски град стартира още тази заран, когато жители взеха решение да се включат в самодейността " Масово вървене на охранителен плаж ". Именно заради тази причина се стигна и до ескалациите в парк " Росенец ", където се озоваха и симпатизанти на Движение за права и свободи.

Националните медии обаче не оповестяват за митинги в други места на страната, макар големият си човешки и механически запас.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР