Хиляди се включиха в протести в подкрепа на 18-годишното момиче,

...
Хиляди се включиха в протести в подкрепа на 18-годишното момиче,
Коментари Харесай

Заплашват жената, алармирала за нарязаното 18-годишно момиче

Хиляди се включиха в митинги в поддръжка на 18-годишното момиче, нарязано с макетно ножче. Вълната на неотстъпчивост против насилието заля десетки градове. На централните площади или пред правосъдните покои в цялата страна хората показаха поддръжка към фамилията на момичето, противоречие с правосъдната система в страната и възприятието за безотговорност към сходни действия.
Моника Маринова първа алармира за случая. Близката до фамилията на потърпевшото момиче получи и закани за живота си. „ Вчера видях море от хора. Много плакахме, тъй като имахме потребност да знаем, че не сме сами. Борбата е доста сложна и осъзнаваме, че занапред ще става по-трудна ”, показа дамата. По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, към този момент е пуснато на независимост. Моника показа, че я е боязън и не излиза от у дома сама.
„ Категорично считам, че в случай че не бяха медиите, институциите нямаше да ускорят своята работа. Видяхме какво се случи за един месец – едно огромно нищо ”, съобщи тя пред Нова ТВ.
Близката до фамилията прикани да не се съди за един мъж по външния му тип и да не се жигосват мъжете с татуировки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР