Хиляди се включиха в митинг срещу Тръмп в Лондон. Протестиращите

...
Хиляди се включиха в митинг срещу Тръмп в Лондон. Протестиращите
Коментари Харесай

Хиляди на протест в Лондон срещу визитата на Тръмп

Хиляди се включиха в протест против Тръмп в Лондон. Протестиращите се събраха на площад " Трафалгар ". Очаква се към демонстрацията да се причисли и английският водач на лейбъристите Джереми Корбин, оповестява БГНЕС. Планирани са митинги в няколко английски града, в това число в Лондон, Манчестър, Белфаст и Бирмингам.
В началото на демонстрацията великански надуваем балон, който изобразява президента на Съединени американски щати като нацупено бебе с памперс, се рееше над английския парламент в Лондон.

Американският президент е на публично посещаване в Обединеното кралство. Във втория ден от визитата му се чака да се срещне с премиера Тереза Мей и с локалните бизнес водачи.

Тръмп и първата дама Мелания дойдоха във Англия в понеделник. Кралица Елизабет II посрещна знатната двойка в Бъкингамския замък, където съвсем през целия ден се организираха разнообразни кралски церемонии, измежду които разглеждане на кралската сбирка от дарове, обиколка на Уестминстърското абатство и държавен прием.

Полицията в Лондон разгласи, че е мобилизирала извънредно умел екип, който ще се грижи за сигурността на американския президент по време на визитата му.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР