Хиляди се събраха вчера в родния град на Крейг Брийн

...
Хиляди се събраха вчера в родния град на Крейг Брийн
Коментари Харесай

Хиляди изпратиха вчера Крейг Брийн

Хиляди се събраха през вчерашния ден в родния град на Крейг Брийн Уотърфорд, с цел да изпратят в последния му път ирландския рали водач. 33-годишният Брийн почина в четвъртък по време на проби за идното рали “Хърватия ”.

Начело на траурната върволица към църквата беше един от обичаните спортни коли на Брийн - Форд Сиера RS Косуърт, като това е и автомобилът, с който Крейг се състезава за последно - през март в рали за исторически коли.

Църквата не съумя да побере опечалените, като доста от тях останаха на открито, с цел да изчакат края на службата и да изпратят ковчега на Крейг до гроба, като измежду тези, които носеха ковчега бяха и навигаторите на Крейг Джеймс Фултън и Пол Нейгъл.

“Крейг имаше шанса да сътвори милиони истории, които хората към него ще описват цялостен живот - съобщи сестрата на Брийн Кели. - Наследството му ще живее, ще запазим духа му жив за всички нас. В годишника в учебно заведение той написа, че би желал един ден на накара хората да се гордеят с него. Крейг, задачата ти е изпълнена! ”

Пълен запис от траурната гала и погребението на Крейг Брийн може да гледате тук.

Снимки: Rally Fish
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР