Хиляди се събраха в центъра на германския град Лайпциг в

...
Хиляди се събраха в центъра на германския град Лайпциг в
Коментари Харесай

Хиляди казаха не на блокадите в Германия

Хиляди се събраха в центъра на немския град Лайпциг в събота, за да изискат анулация на рестриктивните мерки, въведени от управляващите против бързото разпространяване на ковид, съобщи РТ.

Според изчисленията на локалните медии към 19 000 души са споделили " не " на частичната обсада .

Митингът беше позволен от градската администрация, само че при изискване, че участници носят маски и поддържаха обществено разграничаване. Почти никой от събралите се обаче не следваше тези насоки.

Хората приканиха за незабавната анулация на блокадата.

На някои плакати бяха изобразени немският канцлер Ангела Меркел, вътрешният министър Хорст Зеехофер, американският софтуерен милиардер Бил Гейтс и други видни фигури, облечени в затворнически одежди. Протестиращите упорстват, че това са хората, които са отговорни за налагането на световни изводи и зад това, което съгласно тях е скрит план за ковид.

Според известията членове на няколко десни групировки също са били видяни в стачкуващите.

Докато митингът до момента е бил най-вече кротичък, фотоси от местопроизшествието демонстрират, че полицията е арестувала участници.
 Германия предизвести за идни тежки времена, в случай че не спрат ковид
Германия предизвести за идни тежки времена, в случай че не спрат ковид

Китай забрани влизането на чужденци от 8 страни, а в Словения арестуваха протестиращи против ограниченията

Досега Германия е записала повече от 654 000 доказани случая на Covid-19 и над 11 000 смъртни случая и е влезнала в нова частична блокировка на 2 ноември. Ресторанти, питейни заведения, театри, кина и фитнес зали са принудени да затворят за месец, а частните събирания са лимитирани до 10 души от не повече от две семейства.

Германия в се още не е достигнала пика на Covid-19 и е в решаваща фаза на битката с вируса, предизвести министърът на опазването на здравето.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР