Хиляди се събраха на централния площад в Белград, за да

...
Хиляди се събраха на централния площад в Белград, за да
Коментари Харесай

Шампионско посрещане за Джокович и баскетболистите на Сърбия в Белград

Хиляди се събраха на централния площад в Белград, с цел да посрещнат своите спортни герои - 24-кратният първенец от Големия шлем Новак Джокович, баскетболистите от мъжкия народен тим и състава на Сърбия по баскетбол 3x3.

" Добър вечер Сърбия, Белград, обичам те! Има редки моменти, в които човек остава безгласен, това е един от тях. Много съм благополучен. Първо желая да поздравя фантастичните баскетболисти и да им благодаря, че ме одобриха да бъда част от този театър. Това е сбъдването на една момчешка фантазия, тъй като като дребен чествах фантастичните триумфи на баскетболистите “, сподели Ноле през сълзи, отбелязвайки триумфите на баскетболистите на Сърбия.

Джокович, който в неделя завоюва US Open и двата баскетболни състава на Сърбия, бяха приветствани с грандиозна гала в Белград, след банкет при президента Александър Вучич.

Мъжкият баскетболен тим на Сърбия завоюва сребърните медали на международното състезание по баскетбол в Япония, Филипините и Индонезия, до момента в който отборът по баскетбол 3x3 стана европейски първенец.

" Никоя спортна нация в света няма този дух, който имаме ние, да живее Сърбия! ", сподели още Ноле, който през уикенда надделя Даниил Медведев на финала в US Open и по този начин завоюва рекордната 24-а купа от четирите най-големи шампионата в тениса.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР