Хиляди събрани за жертвите на катастрофа в къмпинг Пембрукшър

...
Сблъсъкът в къмпинга в Нюгейл, Пембрукшър, на югозападното Уелско крайбрежие
Коментари Харесай

Сблъсъкът в къмпинга в Нюгейл, Пембрукшър, на югозападното Уелско крайбрежие се случи около 22:30 ч.

Приятел на жертвите създаде GoFundMe страница за набиране на пари в подкрепа на семействата, докато ранените се възстановяват.

До момента са събрани над £2000 от целта от £5000.

Организаторът Брайън Хърли каза, че семействата на ранените бяха „сега в сериозен риск да се изправят пред трудности, след като петима от най-близките ми приятели се озоваха в болница след този ужасяващ инцидент“.

„Двама бащи претърпяха спешна операция и ще бъдат в болница известно време, тъй като не могат да работят, за да издържат семействата си", добави той.

Сред ранените бяха Дан Станифорт и неговата партньорка Ема Лу Луис.

Промяна на ограничението на скоростта в Уелс: Шефът на полицията признава "въздействие" върху службите за спешна помощ в изтекло писмо

Изображение: Бреговата охрана на HM организира площадка за кацане на хеликоптер и подкрепи парамедиците по време на инцидента. Снимка: Бреговата охрана на HM

От деветте ранени души, полицията на Dyfed-Powys каза, че трима души остават в болница, двама от които са сериозно ранени.

Силата каза в изявление в понеделник, че участващата кола , син Форд Фиеста, съдържаше „множество пътници“.

Полицията потвърди, че не са извършени арести и служителите поискаха спекулациите да бъдат „сведени до минимум“, като призоваха всеки, който има информация, да се свърже с него .

Местният окръжен съветник Питър Морган каза пред Sky News, но с „облекчение“, че никой не е загинал при „невероятния“ инцидент.

„Говорих с хората за това сутринта, които бяха на мястото на инцидента в събота вечерта и казваха „как, за бога, никой не е убит?“ Те не знаят. Не е за вярване", каза той.

Клеър Харис, която управлява къмпинга със съпруга си Майк, каза: „Колата се движеше с висока скорост надолу по хълма, осъзна, че трябва да намали и се опита да спре.

„То се обърна и претърколи няколко пъти и се блъсна в палатката. Имаше малко дете, бебе, в палатката по това време, за щастие те са добре.“

Г-н Харис каза, че колата е била, когато „е трябвало да спре и е загубила контрол“.

Собственикът на къмпинг Newgale Майк Харис говори със Sky News

Прочетете повече от Sky News:
Посетителите са призовани да не оставят чорапи в паметника на елфите на Хари Потър
Служителите се търсят да преподават уелски в училищата в Аржентина

Имало е „много шум, много крясъци и викове“, според Леви Дейвис, 24, от района на Гуент, който е бил в къмпинга, когато се е случила катастрофата.

Dyfed -Полицията на Поуис каза, че се смята, че колата е пътувала от посоката на Роч към град Сейнт Дейвидс, когато „изгуби контрол и се отклони от пътя“.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР