Хиляди родни български мъже могат да завидят на тялото и

...
Хиляди родни български мъже могат да завидят на тялото и
Коментари Харесай

Мъже, завиждайте! Маги Сидерова заприлича на Тарзан, вече е по-груба и от Черната Златка

Хиляди родни български мъже могат да завидят на тялото и мускулите на Маги Сидерова, някогашна Желязкова. Смуглата хубавица не стопира да тренира всекидневно в залата, като към този момент е надминала по релеф даже Черната Златка, видя „ Уикенд ”.
 

От фина моделка, Маги към този момент е мускулеста батка и постоянно търпи рецензии в профилите си в обществените мрежи за възмъжалата си фигура, само че това не я разстройва. Къдрокоската признава, че се харесва такава, а не кльощава и отпусната. Сидерова не пести забележки към злобарите, които я разискват поради типа й. „ Ето такива дами разясняват достиженията ми в залата! Ами и аз не одобрявам това, което виждам, само че си мълча, тъй като всеки има право да взема решение по какъв начин се усеща добре! ” – написа Маги и разгласява фотос на една от дамите, които я подлагат на критика.

Не липсват и дами, които пазят Мисис България 2003 , тъй като тя поставя големи усили я залата и съблюдава стоманен хранителен режим, с цел да наподобява по този метод. Брюнетката е признавала, че има нарушена функционалност на щитовидната жлеза, а по този начин доста по-трудно се резервират килограми. 48-годишната хубавица в никакъв случай не е била цялостна, само че се вманиачи по фитнеса преди 4-5 години, около втория си брачен партньор Георги Сидеров, който е като канара. Бившата барета от Стара Загора има забележителна физика и тренира всеки ден. Именно той стимулирал Маги да не остава по-назад от него. Смуглата хубавица се пусна по изрязано боди, което едвам прикрива интимните й елементи, само че пък в елементи демонстрира мускулестите й крайници. Тя тренира интензивно от няколко години във фитнеса, като към този момент има бицепси и бедра като на мъж.

Според множеството другари на някогашната манекенка, тя е прекалила с ваенето на тяло и е отишла в нелицеприятна прекаленост. Брюнетката не крие, че от години внимава освен с какво се храни, само че и на какъв вид тренировки залага. Маги даже се хвали, че прави упражнение за дупе - хип концерн със 120 кг. Много малко мъже могат да упражняват с тези килограми, а какво остава за дами, които са единици.

Въпреки острата рецензия за тялото на Сидерова, самата тя се харесва мускулеста и не счита, че е прекомерно релефна. Преди година Златка Димитрова също беше прекалила с тренировките и тялото й приличаше на мъжко, само че откогато се раздели с някогашния си другар Кирил Танев, тя лека-полека възстановява извивките си и към този момент не е толкоз грубовата. „ Златка „ заглади косъм ”, само че Маги я постави в дребния си джоб с грубоватост и неустрашимост ” – разясняват в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР