Хиляди работници в Asda са получили неправилно заплащане след ИТ

...
Хиляди работници в Asda са получили неправилно заплащане след ИТ
Коментари Харесай

Хиляди работници на Asda са платили неправилно след ИТ проблем - като на някои се дължат двуседмични заплати

Хиляди служащи в Asda са получили погрешно възнаграждение след ИТ проблем - като на някои хора погрешно са удържани заплати на стойност до две седмици.

Смята се, че казусът е породен след прехода към нова система за заплащане и е засегнал към 9500 чиновници на супермаркети с почасово възнаграждение. Твърди се, че техническата актуализация е била наречена „ Проект бъдеще “ и е трябвало да раздели старите ИТ системи, основани от някогашния притежател Walmart.

Asda е благосъстоятелност на братята милиардери Issa Zuber и Mohsin и частната капиталова компания TDR Capital от 2021 година Telegraph сподели, че писмо, изпратено до мениджърите на магазини, разкрива, че техническият проблем е обвързван с „ характерно пресмятане за празниците “.

Супермаркетът даде обещание да заплати на служащите за всеки дефицит. Бележката гласи: „ Фишовете за заплати на сътрудниците може да не се демонстрират вярно, тъй че, апелирам, уверете сътрудниците, че сме наясно с това и вършим съответните корекции, с цел да подсигуряваме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР