Хиляди пяха с Любо Киров на незабравим концерт от турнето

...
Хиляди пяха с Любо Киров на незабравим концерт от турнето
Коментари Харесай

Любо Киров очарова публиката в Пловдив

Хиляди пяха с Любо Киров на паметен концерт от турнето „ Целуни ме “ в препълнения Античен спектакъл в Пловдив . Събитието беше последно за лятото от поредицата огромни концерти в страната. Предстои зала 1 на НДК на 4 ноември.

Местата и за трите летни дати – във Варна, Бургас и Пловдив , бяха изчерпани авансово. Така концертите на Любо Киров „ Целуни ме “ влязоха в ТОП 3 на най-посещаваните събития на български реализатори в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim с над 10 000 авансово продадени билета.

Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „ Целуни ме “, който беше показан през април. Специални посетители на концертите бяха ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли .



Годината е извънредно мощна креативен за Любо Киров . През май тази година беше първият му огромен концерт на сцената на именитата английска зала Troxy в Лондон в наличието на над 2000 души. В края на 2021 година пък Любо Киров направи музикално шоу на международно равнище в цялостната зала „ Арена Армеец “ в София.

Следващият огромен концерт, който ще бъде и край на турнето на Любо Киров, ще бъде на 4 ноември в зала 1 на НДК , като половината места към този момент са разпродадени.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР