Хиляди протестиращи преминаха през централната част на Лондон с призив

...
Хиляди протестиращи преминаха през централната част на Лондон с призив
Коментари Харесай

Хиляди на протест: Британци искат страната да се върне в ЕС

Хиляди протестиращи минаха през централната част на Лондон с апел Англия да се върне към участие в Европейския съюз, съобщи ДПА.

На Националния марш за ново присъединение огромни тълпи от хора минаха от Парк Лейн до Парламентарния площад. Участници в шествието от цяла Англия пътуваха с часове, с цел да участват.
 
 Брекзит БГНЕС
В градината на Парламентарния площад, последната спирка на митинга, се виждаше море от синьо и жълто, до момента в който поддръжниците размахваха флагове на Европейски Съюз и носеха плакати.

На някои от плакатите пишеше: " Брекзит в никакъв случай нямаше да се получи " и " За по-ниски сметки #присъединете се още веднъж към Европейски Съюз ".

Ники Аджибаде, 60-годишна учителка от Уоруикшър, беше на шествието дружно със сестра си.

Тя сподели: " Чувстваме осезаемо, че обстановката, в която се намираме в този момент, може да се наблюдава непосредствено до референдума от 2016 година, който сякаш беше съвещателен референдум. Това не беше резултат със свръхмнозинство. 52 и 48 % не е нещо, с което можеш просто да преобърнеш цялата страна. Вижте шест години по-късно къде сме. Така че доста мощно усещаме, че би трябвало да се сформира рационално държавно управление, да се проведат общи избори в този момент. "
 
 Брекзит БГНЕС
На въпрос за евентуалната опция Борис Джонсън да се кандидатира още веднъж за министър председател, Аджибаде отговори: " Ако те си мислят, че Борис Джонсън е отговорът, те не са разбрали въпроса, хайде, това е просто смешно. Това е засегнатост за нацията. Това е същинска засегнатост за английския народ даже да се загатва името му като вероятен претендент. Не се тормозя от идването на Борис Джонсън. Не съм обезпокоена. Мисля, че това би било безусловно брилянтно, тъй като тогава той ще бъде последният гвоздей в ковчега на торите. "

Тълпата освиркваше, до момента в който на огромен дигитален екран с аспект към градината на Парламентарния площад се посочваха фотоси на дали своят вот за овакантяване персони като Борис Джонсън, Прити Пател и Найджъл Фараж.

Тълпата също по този начин скандираше " Торите вън " и освиркваше, когато ораторите обсъждаха вероятността Борис Джонсън вероятно да се кандидатира още веднъж за министър-председател.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР