Хиляди протестиращи, основно работещи в ресторантьорския бранш, но също така

...
Хиляди протестиращи, основно работещи в ресторантьорския бранш, но също така
Коментари Харесай

Хиляди недоволни от ковид мерките блокираха центъра на София

Хиляди протестиращи, главно работещи в ресторантьорския отрасъл, само че също по този начин и представители на транспортния бранш, автоинструктури, притежатели и чиновници на фитнес зали и други излязоха на митинг, ориентиран против стягането на противоепидемичните ограничения и.

Недоволните жители започнаха митинга си в 15 часа в сряда пред Народното събрание, минаха под прозорците на Президентството и Министерски съвет, блокирайки бул. " Цар Освободител " и стигнаха до Министерството на здравеопазването.
 Туризмът решен да гази като валяк - подвига се на народен митинг
Туризмът решен да гази като валяк - подвига се на народен митинг

Кацаров няма да премисли заповедта си, само че и браншът нямало да премисли държанието си

Именно против здравните управляващи е ориентирано главното неодобрение. " Настояваме за незабавната оставка на Стойчо Кацаров ", съобщи пред News.bg ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

По думите му е неприемливо да се вкарват ограничаващи за бизнеса ограничения, без да бъдат въведени навреме и съответни принадлежности, които да компенсират загубите.

" Не ни интересува има или няма пари в бюджета. Искаме да можем да работим. Хиляди хора останаха без работа от през вчерашния ден ", съобщи още Алибегов.

По думите му браншът и най-много нощните заведения, които са най-засегнати от прелюдия вечерен час за работа до 23 часа, ще продължат демонстративно да не съблюдават възбраните, безапелационен е той.

" Не ми е известно във вчерашния ден да са налагани санкции, само че има редица направени констативни протоколи. Но даже и да има санкции, юристите ни ще ги апелират ", уточни шефът на ресторантьорската асоциация.
 Междуградските рейсове стопират от 28 септември, тирове блокират ГКПП-та
Междуградските рейсове стопират от 28 септември, тирове блокират ГКПП-та

Няма помощ от страната, до момента в който в Народно събрание тече детското шоу „ Кой е по-по-най “

Ако настояванията на протестиращите не бъдат задоволени, те ще се причислят към оповестената за 28 септември общонационална стачка на превозвачите, в която ще се включат и редица други браншове. Заканват се и за всеобщо гражданско непокорство, като по този начин да вземем за пример ще бъде блокиран достъпът до Граничните контролно-пропускателни пунктове, ще спрат междуградските автобусни транспорти и други
 Стойчо Кацаров няма да се огъне под натиска на улицата
Стойчо Кацаров няма да се огъне под натиска на улицата

Ако тръгнем да водиме война едни с други, цената ще платят нашите родители, баби и дядовци
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР