Хиляди протестиращи днес излязоха на улиците на Тайпе по време

...
Хиляди протестиращи днес излязоха на улиците на Тайпе по време
Коментари Харесай

Хиляди излязоха на протест в Тайван срещу китайското комунистическо влияние

Хиляди протестиращи през днешния ден излязоха на улиците на Тайпе по време на мощен дъжд, призовавайки за отдръпване на „ Червените медии “, които са мощно повлияни от Китай.

Главните уредници обявиха, че митингът не е единствено против така наречен „ Червени медии “, само че и против властническото ръководство на Китайската комунистическа партия. „ „ Червените медии “ дезинформират обществото, като по този метод облагодетелстват Китай в опитите му да подкопае свободата и демократичния парламентарен ред на Тайван “, споделиха те. „ Ние сме тук, с цел да покажем на ККП, че може да успее да купи някои неща с пари, само че не всеки е подготвен да продаде достолепието си. Фактът,че толкоз доста хора стоят под проливния дъжд в продължение на часове, потвърждава, че те са подготвени да платят каквато и да е цена, с цел да защитят демокрацията на страната си “, добави Холгър Чен – Youtube звезда с повече от 600 000 клиенти.

Протестиращите се надяват техните претенции да доведат до съответни дейности, а не да бъдат употребявани като нечий коз в акциите по време на президентските избори през 2020 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР