Хиляди привърженици на руската компартия демонстрираха днес в Москва против

...
Хиляди привърженици на руската компартия демонстрираха днес в Москва против
Коментари Харесай

Хиляди на протест в Москва срещу корупцията и скъпия живот

Хиляди последователи на съветската компартия демонстрираха през днешния ден в Москва срещу политиката на държавното управление, критикувайки най-много корупцията и повишаването в страната, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Комунистическата партия прикани жителите на Русия да показват из цялата страна в символ на митинг против новите репресивни закони и спада на виталното ниво. Младежи и възрастни хора участваха в московския протест, воден от 74-годишния водач на съветските комунисти Генадий Зюганов, който оглавява партията от 1993 година

Демонстрации имаше и в други съветски градове.

" Погледнах историята на режима на Путин и осъзнах, че той не е направил нищо положително за страната от 20 години насам ", съобщи стачкуващ от Москва - Сергей Терехин, който вижда в съветския президент провинен за корупцията и задълбочаването на бедността във федерацията.

" Не мога да вярвам на този властник ", заключи 25-годишният инженер.

Според критиците на съветската власт Кремъл ускорява репресиите против своите съперници, с цел да парира спада в рейтинга на президента Путин в подтекста на възходящите стопански компликации.

В понеделник съветският държавен глава подписа два оспорвани закона: единият дава на управляващите опция да блокират или постановат санкции на електронни медии, разпространяващи " подправени вести ", другият санкционира за " огорчение на държавните знаци ".

Малко откакто Путин бе избран отново за четвърти път отпред на Русия предходната година, държавното управление му подвигна Данък добавена стойност и усили възрастта за пенсия за пръв път от 30-те години на предишния век, пораждайки неодобрение в страната, припомня Агенция Франс Прес.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР