Хиляди потребители на социалните мрежи са шокирани от кадър, който

...
Хиляди потребители на социалните мрежи са шокирани от кадър, който
Коментари Харесай

Прекрачи границата! Българин шокира хиляди със самоубийствено селфи! В БДЖ са в шок, можел да умре за миг!

Хиляди консуматори на обществените мрежи са шокирани от кадър, който обикаля интернет пространството. На фотографията мъж се е подал от движещ се трен и си прави селфи.
Екстремният кадър е на българин. Той е оповестен в профила на Balkan Beast, където търсачът на мощни чувства постоянно разгласява такива снимки и клипове.

" Кой сподели че БДЖ-то е скучно? ", е написал Balkan Beast към обявата си в обществената мрежа.

Специалисти настояват, че е цяло знамение, че мъжът е жив и, в случай че селфи стикът е бил вдигнат малко по-високо, селфито е можело да бъде съдбовно за него.

Снимката към този момент има близо 3000 лайкове, а мненията изпод са много полюсни. Някои консуматори считат, че мъжът разчупва скучното всекидневие, а други се дивят на безразсъдната постъпка:

" Браво! Благодаря ти, че внасяш най-малко малко многообразие и страсти в другояче по този начин еднообразния ни живот. "

" Велик си! Браво! Герой! Гордей се с достижението си, то е неповторимо и гениално! Как би могъл да надминеш това? Може би, лежащ на линията със стика, влака идва и фотоси, фотоси, сним...... "

" Трябва да има към фотографията текст: Деца не правете това..! "

" Следващият път от покрива! Скоро не сме слушали за идиоти изпържени от ток до момента в който си вършат селфи на Локомотив! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР