Хиляди норки плъзнаха в северозападната част на щата Охайо, след

...
Хиляди норки плъзнаха в северозападната част на щата Охайо, след
Коментари Харесай

Хиляди норки плъзнаха в Северозападно Охайо

Хиляди норки плъзнаха в северозападната част на щата Охайо, откакто вандали нахлули във плантация, в която се отглеждат животни поради скъпите им кожи, и освободили до 40 000 от клетките им , оповестяват управляващите, представени от Ройтерс.

Животните, които избягали във вторник, пресичали околните пътища и доста от тях били прегазени от преминаващи транспортни средства, до момента в който ловци преследвали друга част от бегълците, оповестяват локални медии. " Делфос хералд " заяви, че служащите във фермата, ситуирана в Хоугланд, са стреляли по животните, когато те бягали през парцела.

Шерифът Том Ригенбах съобщи в известие за медиите, че обвинените са унищожили оградата и са пуснали на независимост сред 25 000 и 40 000 животни от клетките им. Той съобщи, че случаят се проверява като случай на вандализъм и навлизане с щурм.



Той предизвести, че норките " са месоядни животни, които " постоянно ловуват животни, по-големи от тях, и ги убиват ". Той прикани притежателите на жилища, птицевъдите и други да стоят настрани от животните и да повикат лицензирани ловци, които да ги залавят.

Във Facebook локалните поданици обявиха, че автомагистралата в окръг Ван Уърт, на към 241 км северно от Синсинати, покрай границата с Индиана, към момента е покрита с кръв от животни, които са били блъснати от коли и камиони.

През 2013 година група, наричаща себе си Фронт за избавление на животните, си приписва заслугата за освобождението на норки от плантация в окръг Ван Уърт.

Въпреки това не е ясно дали тази група е взела участие в освобождението на норките във вторник.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР