Хиляди милионери се опитват да напуснат Русия. А продължаващото изселване

...
Хиляди милионери се опитват да напуснат Русия. А продължаващото изселване
Коментари Харесай

15 000 милионери бягат от Путин

Хиляди милионери се пробват да изоставен Русия. А продължаващото изселване на нейната бизнес и олигархична общественост евентуално ще изостри дълготрайните вреди от войната с Украйна върху стопанската система й. Това съобщи английското министерство на защитата.

Данните на разузнаването сочат, че съгласно заявките за миграция 15 хиляди съветски милионери евентуално към този момент се пробват да изоставен страната.

Междувременно рублата стартира да поевтинява по отношение на $ и еврото на фона на заявките, които съветските управляващи вършат на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург, прочут още като " Руския Давос ".

Москва има намерение да позволи на съветските банки да постановат комисионни върху депозитите в задгранична валута със задна дата.

Централната банка означи, че заради изолацията на валутния пазар съществуването на валутни пасиви и активи основават спомагателни опасности, защото са лишени от опцията да хеджират своите валутна позиция.

За да се форсира обезценяването на активите и пасивите на стопанската система, Централната банка предложи да разреши на банките да дефинират негативни лихвени проценти по депозитите в задгранична валута на юридически лица.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР