Хиляди мигранти организират Поход на надеждата в лагерите в Турция

...
Хиляди мигранти организират Поход на надеждата в лагерите в Турция
Коментари Харесай

Борисов:Разтревожени сме от Похода на надеждата, организиран в лагерите в Турция

Хиляди мигранти провеждат " Поход на вярата " в лагерите в Турция и Гърция и се готвят да тръгнат към Европа. За това предизвести министър председателят Бойко Борисов, който се срещна с премиера на Бавария Маркус Зьодер.


Борисов увери, че България охранява външните граници на Съюза съвършено.

Баварският министър председател Зьодер промени дългогодишната си позиция и съобщи, че към този момент поддържа България за участие в Шенген.

Вътрешният министър Младен Маринов увери, че към този момент миграционната конюнктура през България остава спокойна.
Бойко Борисов, министър-председател: Ние сме разтревожени от тъй наречените подготовка на този " Поход на вярата ", който се провежда в лагерите в Турция, към този момент тъй като България не е лесна да бъде премината, само че сега има над 30 000 души, които са проведени, които да тръгнат по Балканския път през Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия, Австрия, Германия и доста мощна организация има и в случай че тръгнат дами, деца и с тях се нападат границите, ще стане огромен проблем.

 Бавария поддържа участието на България в Шенген Бавария поддържа участието на България в Шенген
Бавария поддържа участието на България в Шенген. Това съобщи министър председателят на Бавария Маркус Зьодер след среща с премиера Бойко Борисов в Министерския съв...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР