Хиляди мъже и жени пожелаха да станат част от най-новото

...
Хиляди мъже и жени пожелаха да станат част от най-новото
Коментари Харесай

„Островът на 100-те гривни“: В търсене на най-добрите кандидати

Хиляди мъже и дами пожелаха да станат част от най-новото приключенско риалити на bTV „ Островът на 100-те гривни “. Кастингите онлайн към този момент текат с цялостна мощ, а участниците не пестят старания да потвърдят, че имат своето място в предаването.

Кандидат-участниците са подготвени на всичко, с цел да се качат на самолета към „ Островът на 100-те гривни “.

Снимка: bTV

„ Изключително упорита съм, страховит дебелоглав и в общи линии за мен думата „ не мога “ не съществува “, споделя Марина.

Участниците ще би трябвало да се потвърдят като положителни стратези. Те ще влизат в обединения и сами ще основават разпоредбите в връзките си.

„ 17 години работя в корпоративна сфера, напуснах и в този момент имам тази потребност от многообразие и провокации на друга страница от моята книга “, изясни Ивайло.

Снимка: bTV

Житейският опит и обществените умения също са преимущество.

„ Смятам, че тази игра е въплъщение на същинския живот, където не е значимо дали си единствено интелигентен, единствено мощен, единствено остроумен, единствено въодушевен “, съобщи Дамян.

Снимка: bTV

Претендентите ще преминат специфични физически и психични проби. Целта е да подсигуряват, че на „ Островът на 100-те гривни “ ще отидат най-колоритните и най-подготвените кандидати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР