Хиляди купувачи в Amazon твърдят, че не могат да живеят

...
Хиляди купувачи в Amazon твърдят, че не могат да живеят
Коментари Харесай

Купувачите хвалят крем за £6, който „незабавно озарява кожата“ и има 12 000 възторжени отзива

Хиляди купувачи в Amazon настояват, че „ не могат да живеят без “ £6,49 „ хидратиращ “ овлажнител, за който се споделя, че „ неотложно оставя кожата блестящ. “

L'Oreal Paris Hydra Genius Хиалуронова киселина плюс течен хидратиращ овлажнител от £6,49 получи мощна оценка 4,6 от пет в Amazon и над 12 000 петзвездни отзива от възхитени клиенти, които се обаждат той е „ ефикасен “ и „ наличен “ – какво не харесвате!

Според L'Oreal, овлажнителят, който е въодушевен от азиатската грижа за кожата, „ прониква надълбоко в кожата за здравословен искра, който трае до 72 часа. " L'Oreal настояват, че " водоподобната текстура " попива неотложно, съживява кожата и мигновено задържа влагата.

Формулата е обогатена с вода от алое и обичаната на всички съставна част за понижаване на бръчките и фините линии - хиалуронова киселина.

С доста възторжени мнения не е мъчно да се разбере за какво овлажнителят е толкоз известен измежду почитателите на грижата за кожата, като един покупател сподели: „ Обичам го. Лек и осве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР