Хиляди изпълниха улиците на Флоренция, за да отдадат почит на

...
Хиляди изпълниха улиците на Флоренция, за да отдадат почит на
Коментари Харесай

НА ЖИВО С КАРТИНА: Италия плаче за Давиде Астори! Хиляди се стекоха на погребението на играча

Хиляди извършиха улиците на Флоренция, с цел да отдадат респект на ненадейно умрелия капитан на Фиорентина Давдие Астори. Днес тялото на бранителя беше преместено в базиликата Санта Кроче, където ще бъде отслужена панахида, а след това ще се състои и погребението му.

Сред първите пристигнали на поклонението бяха съотборниците на Астори, които бяха облечени в тъмни костюми. Бивши негови сътрудници, измежду които Алесандро Флоренци и Мохамед Салах, също пътуваха до Флоренция, с цел да се сбогуват с играча, напуснал белия свят единствено на 31 години.


На поклонението участват също треньорът на Ювентус Масимо Алегри и капитанът на отбора Джанлуиджи Буфон, Филипе Индзаги, Лучано Спалети и още куп звезди на локалния футбол.

Припомняме, че Давиде Астори беше открит мъртъв в хотелската си стая Удине в неделя. След като аутопсията откри, че той е умрял от естествена гибел, тялото му беше преместено в Коверчано края Флоренция, където през вчерашния ден мнозина също отдадоха последна почин на футболиста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР