Хиляди испански фермери на трактори блокираха главни пътища и някои

...
Хиляди испански фермери на трактори блокираха главни пътища и някои
Коментари Харесай

Испански фермери организират четвърти ден на протести срещу трактори срещу политиките на ЕС

Хиляди испански фермери на трактори блокираха основни пътища и някои градски улици в петък в четвърти следващ ден на митинг против политиките на Европейския съюз в региона на селското стопанство.

Те също упорстват за ограничения за компенсиране на нарастванията на индустриалните разноски, понижените облаги и конкуренцията от страни отвън Европейски Съюз.

Действията следват сходни митинги във Франция, Полша, Гърция и други страни-членки на Европейски Съюз през последните седмици. Фермерите се оплакват, че екологичните и други политики на 27-членния блок са финансово задължение и вършат продуктите им по-скъпи от задграничния импорт.

Европейската комисия, изпълнителният орган на Европейски Съюз, направи някои отстъпки на фермерите през последните няколко седмици, в това число отсрочване на проекти за понижаване на половина на използването на пестициди и други рискови субстанции.

В Испания фермерите настояват, че закон, целящ да подсигурява купувачите на огромни супермаркети на едро да заплащат обективни цени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР