Хиляди ищци на плащане за лична независимост (PIP) може да

...
Хиляди ищци на плащане за лична независимост (PIP) може да
Коментари Харесай

На ищците по DWP PIP може да се дължи изплащане на 5300 британски лири след промяна на правилата за оценка

Хиляди ищци на заплащане за персонална самостоятелност (PIP) може да се дължат изплащания на стойност 5000 английски лири след смяна в разпоредбите на Министерството на труда и пенсиите (DWP).

Промяната на разпоредбите пристигна след решение на Върховния съд през юли 2019 година и засегна оценките на PIP на DWP. PIP е обезщетение, изплащано на хора, които имат дълготрайни психологични или физически болести или увреждания и сумата, която получавате, зависи от това по какъв начин вашето положение или увреждане ви визира.

Има два съставния елемент - съставният елемент за всекидневен живот и съставният елемент за подвижност - и всеки заплаща по-ниска и по-висока ставка. Ако отговаряте на изискванията и за двете по-високи ставки, получавате £691 на месец. За да разбере какъв брой отговаряте на изискванията, DWP организира PIP оценка.

Решението MM на Върховния съд промени определението за „ обществена поддръжка “ за оценката на съставния елемент „ Ежедневен живот “. Беше постановено, че DWP е сбъркал закона, когато взема решение точките, които претендентите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР