Хиляди хора вече са на площад “Княз Ал. Батенберг” в

...
Хиляди хора вече са на площад “Княз Ал. Батенберг” в
Коментари Харесай

София е с Украйна! Хиляди пеят с Васко Кръпката за мир и срещу убийците

Хиляди хора към този момент са на площад “Княз Ал. Батенберг” в София. Причината е митинг-концерт под надпис “За взаимност с Украйна”. Младежи, възрастни, деца - всички са дружно в желанието си да жигосат войната, която води Русия по разпореждане на Владимир Путин в самостоятелна Украйна.
Очаква се на сцената да излязат известни имена на рока. Васко Кръпката е “гвоздеят” на програмата. Той е и уредник на събитието. Ще свирят и музиканти от Украйна.

Концертът се случва след многохилядните манифестации в столицата, Варна и Пловдив стотици, на които се събраха също хиляди хора, с цел да покажат своята поддръжка към Украйна, която безспирно се бори за свободата си към този момент над 30 дни.

Васко Кръпката и другари музиканти ще свирят и пеят, тъй като рокът в никакъв случай не може да е апатичен. Хора на изкуството, на словото, интелектуалци и актьори са поканени, с цел да споделят какво мислят, тъй като думите имат значение. Художникът Дамян Дамянов даде образни криле на събитието.

При всяко споменаване на думата " Русия " от ораторите на сцената, страната агресор е бурно освирквана от събралото се голям брой естествени хора.

.

На място ще има кутии за щедрост, а средства могат да бъдат дарени и по банков път:

Фондация „ За Доброто “:
IBAN (BGN): BG08RZBB91551014249388
Титуляр: Фондация „ За Доброто “
Основание: поддръжка за Украйна.

Ситуационен център „ Отворени порти за Украйна “
IBAN BG88 UBBS 8002 1024 6395 50
Основание: поддръжка за Украйна

 May be an image of 5 people, people standing and outdoors
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР