Хиляди хора протестираха вчера в няколко германски града срещу ограничителните

...
Хиляди хора протестираха вчера в няколко германски града срещу ограничителните
Коментари Харесай

Хиляди демонстрираха вчера в Германия срещу COVID ограничителните мерки

Хиляди хора стачкуваха през вчерашния ден в няколко немски града против ограничаващите марки поради Ковид-19, като тук-там имаше и контрадемонстрации, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30489
По данни на полицията във Фрайбург маршируваха към 4000 индивида, само че техни съперници се изпречиха на пътя им. Полицията преведе шествието през блокадата, след което го разпръсна.

В Карлсруе протестиращите бяха към 2000 на брой, а в центъра на Щутгарт се бяха събрали неколкостотин индивида. Полицията сподели, че протестиращите в Дюселдорф са били към 4600, само че мнозина жители на града са се вслушали в апелите на главните партии да се покаже " червен картон " на антиваксърите и последователите на тайни теории.

Митинги имаше в Мюнхен и още три баварски града, а в столицата Берлин демонстрациите бяха няколко, включително контрадемонстрации.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30489  Новозаразените с Коронавирус у нас са 4737 Новозаразените с Коронавирус у нас са 4737  Бразилия записва дневен взрив от 197 442 новозаразени Бразилия записва дневен взрив от 197 442 новозаразени  Литва спря от през днешния ден наложителното потребление на зелените документи Литва спря от през днешния ден наложителното потребление на зелените сертификати
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР