Хиляди хора протестираха днес срещу ваксинационните сертификати и другите мерки

...
Хиляди хора протестираха днес срещу ваксинационните сертификати и другите мерки
Коментари Харесай

Хиляди хора из Европа протестираха срещу ваксинационните паспорти

Хиляди хора стачкуваха през днешния ден против имунизационните документи и другите ограничения на управляващите против коронавирусната пандемия в Хелзинки и Стокхолм, съобщи АП.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30101
В Швеция, където документ за имунизация се изисква за обществени прояви на закрито с повече от 50 индивида, към 3000 души минаха през центъра на столицата и се събраха на протест на основния площад. Според локални медии в проявата са взели участие членове на неонацисткото придвижване " Нордическа опозиция ", което е следено от полицията поради насилствени дейности по време на демонстрации.

Подобна манифестация с към хиляда участници имаше и във втория по величина шведски град Гьотеборг.

Полицията в Хелзинки заяви за протестна проява с към 4000 индивида, минала спокойно. Малко преди рождественските празници финландското държавно управление упълномощи управляващите на районно и локално ниво да постановат строги ограничения за битка с разпространяването на разновидността " Омикрон " на ковид.

В цяла Финландия работят ограничавания или забрани за обществени прояви, студентите учат онлайн, а заведенията за хранене работят при стеснен потенциал с условие на документ от посетителите.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30101  Кунчев предвижда бързо нормализиране на обстановката с COVID-19 в края на февруари Кунчев предвижда бързо нормализиране на обстановката с COVID-19 в края на февруари  Д-р Николай Брънзалов: Няма съображение за локдаун, пандемията отива към край Д-р Николай Брънзалов: Няма съображение за локдаун, пандемията отива към край  Ученици в Пловдивско минават на отдалечено образование Ученици в Пловдивско минават на отдалечено обучение
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР