Хиляди хора от цяла Великобритания се събраха в Лондон, за

...
Хиляди хора от цяла Великобритания се събраха в Лондон, за
Коментари Харесай

Протест срещу мерките заради коронавируса се състоя в Лондон

Хиляди хора от цяла Англия се събраха в Лондон, с цел да стачкуват против рестриктивните мерки, налагани поради Covid-19 и срещу всеобщото имунизиране. Не бе обявено за произшествия.

Протестът събра на площада „ Трафалгар “ хора с разнообразни визии: скептици във връзка с опасността от ковид, подкрепящи тайните теории за мобилната 5G мрежа и съперници на имунизациите. Издигайки лозунги против Световната здравна организация, Бил Гейтс и държавните ограничавания за понижаване разпространяването на вируса, стачкуващите приканиха да се отстранен рестриктивните мерки за придвижване и наложителното носене на маски. На доста плакати пандемията от ковид бе жигосана като „ небивалица “ и „ фалшификат “.

Сред представителите на митинга бяха Пиърс Корбин – синоптик и по-голям брат на някогашния водач на лейбъристите Джеръми Корбин, някогашният публицист по здравни въпроси лекар Върнън Коулман и писателят и държавник Дейвид Айк – създател на тайни теории.

Макар и митингът да бе отдаден на Covid-19, участниците повдигнаха и други въпроси като процеса против Джулиан Асандж и ширещото се измежду елита полово посягане на деца.

По принцип демонстрацията бе планувана като огледално събитие на огромния митинг в Берлин. Подобен, само че по-скромен като посещаемост митинг, се състоя и във втория по величина английски град Бирмингам.

Протест против рестриктивните мерки поради пандемията от ковид има и пред Народното събрание в канадската столица Отава. В акцията вземат участие няколко хиляди души. Тя протича спокойно и без проблеми. Според недоволните ограниченията освен пречат на свободата на хората, само че и затруднява стопанската система на страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР