Хиляди хора излязоха по улиците от Лондон, за да осъдят

...
Хиляди хора излязоха по улиците от Лондон, за да осъдят
Коментари Харесай

Светът протестира срещу войната в Украйна

Хиляди хора излязоха по улиците от Лондон, с цел да осъдят нападението на Русия против прилежащата ѝ страна и да упорстват за преустановяване на кръвопролитието.

Протести имаше в цяла Швейцария, включително към 1000 души пред европейската централа на Организация на обединените нации в Женева и руснаци, живеещи в алпийската страна. Протестиращите желаеха държавното управление да изостави обичайна си позиция на неутралитет и да предприеме строги дейности.

Повече от 3000 души се събраха в Страсбург, седалище на Организацията за правата на индивида на Съвета на Европа. „ Путин и цялата му клика ще би трябвало да платят цената за тази експанзия и да се изправят пред интернационален съд “, сподели Борис Тарасюк, непрекъснат представител на Украйна в Съвета на Европа. Във Франция имаше митинги и в Париж, Монпелие и Марсилия.

В прилежащата на Русия Финландия хиляди хора се събраха в столицата Хелзинки с крясъци " Русия вън, долу Путин! " Около 3000 души с лозунги " Спрете войната " се събраха във Виена. Повече от 1000...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР