Хиляди фенове се събраха, за да приветстват у дома Луис

...
Хиляди фенове се събраха, за да приветстват у дома Луис
Коментари Харесай

Хиляди фенове приветстваха Луис Суарес у дома

Хиляди почитатели се събраха, с цел да приветстват вкъщи Луис Суарес. В неделя нападателят се причисли към Насионал (Монтевидео), клубът, в който той стартира именитата си кариера преди 17 години.

35-годишният Луис Суарес призна, че е бил доста разчувствуван, откакто кацна на интернационалното летище в Монтевидео, където беше посрещнат от членове на фамилията си, другари, управлението на клуба и почитатели.

След като дойде с частен аероплан, благосъстоятелност на неговия другар и някогашен съотборник в Барселона Лионел Меси, Луис Суарес напусна летището към стадиона на Насионал за формалното си показване.

Местната преса дефинира завръщането като най-важното попълнение в историята на уругвайския футбол. Луис Суарес благодари на почитателите, чиято огромна акция в обществените медии за връщането му се е оказала решаваща.



Според клуба хаштагът #SuarezANacional, пуснат от почитателите, е употребен 50 милиона пъти в 35 страни. Когато новината за неговото сключване избухна, Насионал е записал 5000 нови клубни членове за 24 часа и продаде спомагателни 700 сезонни билета, твърди локалната преса.

„ Убеден съм, че това е вярната стъпка към верния клуб и в вярната страна, с цел да се подготвим за Световното състезание “, показа Луис Суарес.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР