Хиляди фенове от цялата страна пристигат за невиждан протест срещу

...
Хиляди фенове от цялата страна пристигат за невиждан протест срещу
Коментари Харесай

В София е страшно! Хиляди тръгнаха на война!

Хиляди почитатели от цялата страна идват за невъобразим митинг против управлението на БФС. Пикът на протеста ще бъде преди и по време на футболната среща сред България и Унгария на националния стадион „ Васил Левски “, която ще се играе без аудитория по искане на УЕФА и Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Над 1600 служители на реда се грижат за запазване на реда в столицата и са ситуирани на основни места. До този миг се оповестява за събиране на няколко групи почитатели. Едната се намира на Орлов мост, където са последователите на ЦСКА. Става ясно, че полицията осуетява събирането в общ митинг и е изместила почитателите на Левски от Спортната палата към събирателен пункт на ул. Гурко. Съобщава се за проблем с почитатели на Черно море (Варна), които са стопирани още на входа на София и не са пускани дълго време към центъра. Те са били задължени да попълнят заявления, а от своя страна ултрасите са блокирали изхода от автомагистрала „ Хемус “. Полицейски конвой съпровожда и пловдивските последователи, които влизат откъм Автомагистрала „ Тракия “.

 

Към митинга са се включили и десетки маджарски почитатели. Те скандират също против родната футболна централа. До този миг те са измежду акитката на Левски.

 

Целта на митинга е още довечера управлението на БФС да подаде оставка. Очаква се в идващите часове напрежението в региона на националния стадион да ескалира.

 

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР