Хиляди фенове на ЦСКА отпразнуваха 70-ата годишнина на клуба на

...
Хиляди фенове на ЦСКА отпразнуваха 70-ата годишнина на клуба на
Коментари Харесай

Шоу за юбилея на ЦСКА: Стоичков, Пенев и Бербатов с хеликоптер на терена

Хиляди почитатели на ЦСКА о тпразнуваха 70-ата годишнина на клуба на Националния стадион „ Васил Левски “. Празненствата по случай юбилея продължиха през целия ден, а кулминационната точка бе малко преди началото конфликта с Лудогорец от 33-ия кръг на Първа лига, показва
 
За страхотната атмосфера на стадиона способстваха и осъществяванията на 100 каба гайди.
 
Точно в 18:00 ч. на Националния стадион започва главната част от тържествената стратегия, в която се включиха и Военновъздушните сили на България. Парашутисти скочиха на терена, носейки всяка една от 15-те емблеми на клуба през тези 70 години.
 
След това три от най-изтъкнатите фигури в историята на ЦСКА – Димитър Пенев, Христо Стоичков и Димитър Бербатов кацнаха с хеликоптер на Националния стадион и това бе кулминационната точка в празненствата на „ алените “ преди началото на мача им с Лудогорец.
 
След като Камата сложи топката в центъра на терена , емблематичното трио показа в резюме, само че прочувствено своите усещания, като всички се сплотиха към мнението, че атмосферата е феноменална и си пожелаха триумф.
 
Искам да благодаря на тази аудитория, тъй като този празник е за тях . Благодарение на тези хора ние станахме спортисти, с помощта на тези международни, европейски, олимпийски първенци, които е раждал ЦСКА “, сподели разчувстваният Стоичков.
   
 
Публикувахте от в 5 май 2018 година
„ Да честитим 70-годишнината на почитателите. Успех на този мач. Феновете са безкрайни, милиони са. Н ека ги поздравим. Най-вече триумф, това е най-голямата наслада “, добави Димитър Пенев .
   
 
Публикувахте от в 5 май 2018 година
Всичко е феноменално. Затова желаех да го запечатам. Стадионът е цялостен. Надявам се добра среща да стане и да победим . Това, което се случва е в действителност доста красиво “, показа на собствен ред Бербатов .

Накрая ЦСКА не съумя да приключи празненствата по 70-годишнината на клуба по метода, по който му се искаше. При повторния си дебют като треньор на „ алените ” Христо Янев ги изведе до 0:0 против Лудогорец в 33-ия кръг на Първа лига.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР