Хиляди електронни и хартиени писма от децата в Кипър бяха

...
Хиляди електронни и хартиени писма от децата в Кипър бяха
Коментари Харесай

В Кипър са изпратени 16 хиляди писма до Дядо Коледа

Хиляди електронни и хартиени писма от децата в Кипър бяха доставени до Дядо Коледа преди миналите коледни празници, оповестиха Кипърските пощи, представени от организация КНА.

Според изказване на службата преди Коледа са получени 16 000 писма посредством електронната платформа „ Пост ту Санта “ (Post to Santa), като е върнат отговор на всяко едно от тях.

„ Това удостоверява триумфа на институцията, изключително след основаването на електронната платформа и „ потреблението “ на технологиите от Дядо Коледа “, се показва в изказването.

Инициативата на Кипърските пощи за изпращане на писма до Дядо Коледа стартира преди 12 години, като от пет години те получават софтуерна поддръжка от кипърския телекомуникационен снабдител „ Сита “.

Според информация на кипърската редакция на телевизия „ АНТ “ в доста от хартиените писма на децата са били изпращани рисунки и сладки за Дядо Коледа, дружно с пожеланията за радостни празници и листата с дарове.

„ Имахме деца, които в писмата молят Дядо Коледа да не им носи дарове, а да ги раздаде на децата, които имат най-голяма потребност от тях “, означи пощенският чиновник Скеви Кутруза.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР