Хиляди двойки може да прекарат последния си Свети Валентин заедно,

...
Хиляди двойки може да прекарат последния си Свети Валентин заедно,
Коментари Харесай

Хиляди двойки може да са изправени пред раздяла според новите закони на торите „Cost of Loving“

Хиляди двойки може да прекарат последния си Свети Валентин дружно, защото имиграционните правила на торите заплашват да ги разделят.

Законите, които влизат в действие тази пролет, фрапантно ще усилят приходите, нужни за виза за Обединеното кралство. Изискваният предел ще се увеличи с 50% от £18 600 на година до £29 000. Този предел ще се увеличи още веднъж през 2025 година до £37 000 - двойно повече от днешното.

Всеки, който печели под тази сума - към 70% от работещите в чужбина - към този момент няма да може да причисли фамилията си да живеят в страната. Активистите споделят, че това може да засегне медицинските сестри, учителите и служителите на реда, наред с други основни специалности.

Нова акция, наречена Cost of Loving, сътвори онлайн калкулатор, който разрешава на интернационалните двойки да видят дали са наранени от проекти. Билбордове в цялостен Лондон съдържат QR кодове, които водят до любовен калкулатор, където двойките могат да вкарат своите имена, народност и приходи и да дефинират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР