Хиляди българи са по домовете си и работят от вкъщи

...
Хиляди българи са по домовете си и работят от вкъщи
Коментари Харесай

Няколко стратегии как самоизолацията да е здравословна

Хиляди българи са по домовете си и работят от у дома по време на изключителното състояние по отношение на ковид. Други пък са принудени да си седят у дома. Общото обаче е, че методът ни на живот се промени, а с него се усилиха и рисковете да забегнем към неособено здравословни избори, с които освен да качим и някой различен кг, само че и да навредим на здравето си, което е изключително значимо точно в този момент.

Какво е значимо да създадем, с цел да избегнем качването на килограми и вредите за здравето ни? Вижте в канала във vbox7:

Контрол на апетита

Трудно е да работим с хладилника до нас, само че има две главната причина за по-големият вкус и това е незадоволителното количество на фибри в менюто ни. Експертите поучават да не поемаме по-малко от 20-30 гр. фибри дневно. Те биха ни държали сити за повече време.
               

A post shared by (@saglikli_fittt) on Apr 8, 2020 at 12:59am PDT

Установете собствен личен график

Когато знаем, че няма потребност да ставаме рано и няма потребност да лягаме рано, сътворяваме предпоставки за стрес на тялото. Наложете си режим, с който да бъдете прецизни даже вкъщи. Така ще имате задоволително време за сън, както и за готвене.

Избягвайте да се храните пред компютъра, отделете време за обяд в паница, с цел да може да виждате какъв брой храна поемате и каква е тя. Оставяйте вилицата, до момента в който дъвчите хапката. Вземете ги още веднъж, чак когато сте преглътнали храната.
               

A post shared by (@estiloalecastro) on Jun 26, 2017 at 3:28am PDT

Вода и отново вода

Това въпреки всичко е най-здравословната и евтина напитка. Жизненоважна за тялото, тя ни освежава и по време на всички действия, които вършим пред монитора на компютъра. Ако желаете да я освежите, прибавете лимон, краставица, плод или лист мента.
               

A post shared by (@avramovic_____) on Apr 7, 2020 at 10:15pm PDT

Бъдете дейни вкъщи

Отделете време за физическа интензивност вкъщи. Има толкоз доста безвъзмездни варианти, които да следвате онлайн! Почистете дома си, подредете шкафовете, пробвайте градинарство. Всички тези интензивности ще ви държат надалеч от мисълта за храна, а и ще ви поддържат във форма.              

A post shared by (@michadocekalova) on Apr 8, 2020 at 12:00am PDT

Планирайте

Предвид рекомендациите за ограничение на излизанията, планирайте добре храната, която би трябвало да купите и сготвите. В края на краищата, в случай че не внасяте нездравословна храна вкъщи, няма да има какво да ви изкушава. Не допускайте безвремието да ви завладее, планирайте всичко!
               

A post shared by (@whimsyluxe) on Apr 6, 2020 at 3:17pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР