Хиляди българи помогнаха за лечението на малката Лора, която е

...
Хиляди българи помогнаха за лечението на малката Лора, която е
Коментари Харесай

Оперираха успешно в САЩ момиченцето, което трогна хиляди българи

Хиляди българи помогнаха за лекуването на дребната Лора, която е родена с недостиг на бедрената кост и едното й краче е по-късо от другото. Момиченцето е оперирано сполучливо в САЩ. Родителите му изрекоха благодарности към всички, които помогнаха на щерка им.

Операцията продължи повече от 7 часа, като по време на операцията докторът стабилизира коляното на момичето. Лора се възвръща добре, яде обикновено, закача се с личния състав и е доста щастлива. Това написа майката на момиченцето Ралица Ангелова в страницата си в обществената мрежа. Майката разказа за NOVA, че  всички старания, всички безсънни нощи и терзанията, които са имали, с цел да се стигне до този миг, са си коствали страстта и цената.

Единственото решение за момиченцето беше извънредно скъпата намеса в клиника във Флорида. Там, работи лекарят, изучил и класифицирал този вид малформации. 200 хиляди $ трябваше да бъдат събрани. И чудото, на което се надяваха родителите на Лора, се случи.

" Това е началото. Така се приготвя костта за удължаването в следствие, което следва. Първото ще бъде след 2 години, тогава престоят ни ще е още по дълъг, тъй като самият развой е осем месеца, поетапно ", разказа майката на Лора Ралица.

Тя добави, че отношението към Лори е било извънредно професионално. Служители в болничното заведение постоянно подарявали играчки на дребното момиченце.

След месец Лора се прибира вкъщи, а на родителите й ще се наложи да стартират следващата благотворителна акция за следващия етап от лекуването на щерка си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР