Хиляда евро средна работна заплата през 2022 година е постижима

...
Хиляда евро средна работна заплата през 2022 година е постижима
Коментари Харесай

Това, Което Разкри Току-Що Шефът На Кнсб За Заплатите В България Облещи Всичко Живо! Ето Какво Се Задава!

Хиляда евро междинна работна заплата през 2022 година е постижима големина. Това значи най-малко по 4 процентни пункта напредък на брутния артикул (към момента 3.9%), всяка година растеж на продуктивността, отново не е неизпълнимо за пет години. И растеж на заплатите, който е най-високият растеж в действителност, от 35-те процентни пункта, които имаме сега, до 60. Това съгласно мен е постижимо, това би трябвало да бъде поставено на масата, да бъде сложено като цели, разяснява Димитров.

По данни на Национален статистически институт междинната брутна месечна работна заплата за юли 2017 година е 1 039 лева, за август - 1 008 лева, и за септември - 1 064 лв..

Думите на президента на КНСБ са във връзка основаването на Европейски обществен дирек за обществени права. Според Димитров това ще се отрази позитивно на приходите в България, както и на качеството на образованието.

За петък е планувано сключване на разгласа за основаването на подобен дирек от ръководителите на страните членки. Според заложеното - ще се покачат работните места, а също ще се подобрят изискванията на труд и обществената протекция.

Ние си представяме, че стълбът ще бъде мощен катализатор за догонване, изключително що се отнася до по-изостаналите страни членки, каквато е България.Очакванията от самодейността са в страните-членки да се вкарат минимални стандарти за заплати, обезпечен приход и трудови права, съобщи Пламен Димитров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР