Хиляда евро печели на сеанс красавицата и мис Плеймейт Диана

...
Хиляда евро печели на сеанс красавицата и мис Плеймейт Диана
Коментари Харесай

1000 евро печели на сеанс развратната Диана Габровска!

Хиляда евро печели на сеанс хубавицата и мис „ Плеймейт ” Диана Габровска, написа " Уикенд ". Хубавицата, която не съумя да се осъществя като кметица на Момин проход, се прочу с голите си фотоси, които унищожиха политическата й кариера преди години. Габровска заряза политиката и реши да се гмурне в дебрите на порното в Гърция и както наш кореспондент откри, брюнетката се прочува с умения в мисионерската поза в прилежаща Елада. Тя към този момент е снимала 5 порнофилма, които се радват на сериозен интерес.
Още при започване на годината хубавата миска разгласи, че къса с политиката и макар че продължава да гласоподава на избори, не има вяра на обещанията на кандидат-управници. За сметка на това Габровска с благословията на брачна половинка си Тони, който участвал на сеансите на жена си с гръцки порнозвезди, се вихри гола пред камера, без да пести нищо на електората на Момин проход или на децата си.

Говори се, че освен филмите носят доходи на новата розова звезда, която се прокламира из уеб страниците за възрастни. Мъжът й Тони си затварял очите пред опциите жена му да изкарва пари като платена хубавица - компания за часове на заможни чужденци. Интерес към нея не липсвал „ по света и у нас ”.

Досега младата неслучила се кметица е овършавала леглата на порноактьори и хубавици от гръцки генезис, само че фантазията на хубавицата била да прави обич с цветнокож мъж. Предвид скромните й умения в порното, фантазията на кандидат-управничката на Момин проход е повече от тривиална, смеят се почитатели на жанра 18+. В уеб страниците за възрастни разкрепостената Диана Габровска не крие нито името, нито произхода си, а съгласно осведомени преднамерено подчертава коя е и какво е било предишното й, с цел да може да извлече оптималната изгода от опитите си като порно-звезда. Според осведомени, кариерата на Диана не е единствено пред камера, а гениите й целят привличането на заможни клиенти на изваяното й тяло.

Преди броени дни някогашната кандидат-политичка към този момент прокламира порнофест в гръцката столица вместо политически послания. „ Еротик фестивала е от 9 до 12 юни в Атина. Това е сексуален фестивал, на който се събират порнокомпании и аз ще заема присъединяване в него. Нашият специфичен посетител ще бъде една от най-известните порноактриси в света – Лиса Ан. Предполагам, че ще е доста забавно, до момента не съм била на сходно събитие. Очаквам и доста мои почитатели да дойдат и да се срещнем ”, приканва неуморната ездачка на пениси.

Още при започване на годината Габровска разгласи публично, че избира порното пред политиката и опитите да се преструва на честна и скромна. Тя твърди, че е направила съзнателен избор и го прави само за пари. А един ден щяла сама да изясни на децата си по какъв начин изчуква хляба чер...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР