Хилда Казасян и половинката й Пламен Иванов са разделени от

...
Хилда Казасян и половинката й Пламен Иванов са разделени от
Коментари Харесай

След раздялата с мъжа й: Хилда Казасян проплака с шокиращо разкритие!

Хилда Казасян и половинката й Пламен Иванов са разграничени от месеци и това към този момент се разчу в общественото пространство още преди време. Според едни Пламен е " смотан коцкар ", който е предал Хилда и не заслужава любовта й, а съгласно други - на нея й се е върнало, тъй като тя е разрушила брака му.

Както знаем, преди да се влюби в нея, Пламен Иванов е бил дълги години с журналистката Валя Войкова. В момента, в който той й оповестява, че обича щерката на Вили Казасян и я оставя поради нея, Валя едвам не полудява от тъга. Тя претърпява доста тежко раздялата с Пламен и съгласно някои това е било по виновност на Хилда, която си е платила цената...

Дали е по този начин, или не, или просто нещата са чисти случайности, истината е, че Казасян обожаваше мъжа си и през всички тези години му беше вярна. Не единствено това обаче - с цел да го задържи и да го накара да не поглежда към друга, Хилда непрестанно е била на диета. Това разкри самата тя, колкото и неприятно да й е.

" Винаги съм била на диета, постоянно съм брояла калории и съм яла най-вече зеленчуци с месо. Какво да се прави - ген, орис, женски страдания... А и не обличам спорта, тъй че още повече трябваше да проследявам за храната си ", споделя певицата.

А близки до нея я убеждават да живее щастливо, тъй като в случай че един мъж е женкар, той ще кръшне и на Мис Вселена. Все тая...

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР